Studio updates

1 november 2022

Voorbereiding kunstkasteel Bemmel

Afgelopen week bezocht ik samen met een aantal andere exposanten in het kasteel in Bemmel. Als voorbereiding op de expositie van 10 & 11 december. En ik was onder de indruk van het kasteel. Ontzettend sfeervol met veel prachtige oude elementen. Ik ben helaas vergeten om er foto's van te maken. Het is in ieder geval een prachtige omgeving waar kunst echt tot zijn recht kan komen.


Ook is het altijd leuk om mede-kunstenaars te leren kennen.
En hun passie en enthousiasme te ervaren.

Op de foto van links naar rechts: @affectfotografie @tanjat.glass @gonnybeljaars @eelkovaniersel
kunstkasteel Bemmel-2

Tijdens de rondleiding door het kasteel bleek dat de oorspronkelijke ruimte waar ik ingedeeld was niet de beste plek voor mij was. Ik zou mijn graals op een tafel moeten exposeren maar dan komen ze helemaal niet tot hun recht. Vandaar dat ik nu in de 'grote zaal' sta. Waar op de foto nu de tafel en stoelen staan komt een rij witte zuilen met daarop mijn graals. In de rode panelen op de achtergrond worden de foto's van Affectfotografie getoond. Dat gaat een hele spannende combinatie worden. Ik kan niet wachten!

 

Kunst Kasteel Bemmel
10 & 11 december
11.00- 17.00 uur.

 

KunstKasteelBemmel_2022_flyerA5 kopiëren

Meer updates

Receive the latest news

Subscribe to my newsletter

Stay informed about all studio news, new artworks, exhibitions and much more.